Controle en Onderhoud

CONTROLE EN ONDERHOUD

Van zware sneeuwval tot felle zonnestralen, uw dak krijgt het allemaal te verduren. Om u en uw bezittingen tegen alle weersomstandigheden te beschermen is het belangrijk dat u uw dak tijdig laat controleren en onderhoud uit te voeren. Kunt u dit niet zelf? Als dakdekkers weten we als geen ander hoe een dak te controleren en onderhoud uit te voeren. Lees dan snel verder.

Controle en Onderhoud prijzen

Het uitvoeren van controle is van belang om lekkages aan uw dak te voorkomen. Daarnaast is het onderhoud aan uw dak eveneens van groot belang om de levensduur van uw dak te behouden.

Onze prijzen zijn inclusief:

  • arbeidskosten;
  • controle van de dakbedekking;
  • schoonmaken is optioneel;

Dakbedekking

Een plat dak heeft het qua weersomstandigheden zwaarder te verduren dan een hellend dak. Hierdoor is de levensduur van een plat dak korter dan dat van een hellend dak. Belangrijk is om een dergelijk dak jaarlijks te controleren en onderhoud uit te voeren. Een hellend dak, de goten dienen vrij te zijn van vervuiling die zich er in kan ophopen, om zo het dak schoon te kunnen laten spoelen door het jaar heen. Echter jaarlijks controleren van het dak en het uitvoeren van onderhoud is eveneens een must om de levensduur van uw dak te behouden.

 

Specifieke prijsinformatie? Vraag een offerte aan

Als professionele dakdekkersbedrijf kunnen we uw dak voor u controleren en onderhouden. Vraag hier een offerte op.

WhatsApp chat