Diensten

CONTROLE EN ONDERHOUD

Controle van uw dak en onderhoud aan uw dakbedekking is een aspect waar veel mensen niet bij stil zullen staan. Tot… inderdaad er een verstopping of zelfs een lekkage ontstaat. Indien u dat zelf niet kunt of wilt periodiek uw dak laten controleren en onderhoud kunnen uitvoeren. Informeer naar de mogelijkheden en bijbehorende prijzen.

DAKBEDEKKINGEN

Dakbedekkingen vormen met name ons dagelijks werk. Of het nu om platte daken gaat of pannendaken u kunt voor vrijwel elk dak bij ons terecht. Wilt u nieuwe dakbedekking? geheel of gedeeltelijk vervangen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, informeer naar de mogelijkheden en bijbehorende prijzen.

DAKREPARATIE

Wij voeren reparaties uit die gerelateerd zijn aan daken, dit kan naar aanleiding van lekkage(s) of veroudering zijn. Informeer naar de mogelijkheden en de bijbehorende prijzen.

DAKRENOVATIE

Op een dakrenovatie daar zit niemand op te wachten. Het goede nieuws is dat een dakrenovatie u heel wat minder zorgen geeft en uiteindelijk veel wooncomfort. Om u goed voor te bereiden op de dakrenovatie leest u hier informatie over de kosten, mogelijkheden en bespaartips.

NIEUW DAK

Een nieuw dak laten plaatsen moet nauwkeurig gebeuren zodat u jarenlang vooruit kunt. Om u goed voor te bereiden op de klus leest u hier informatie over de mogelijkheden, kosten en bespaartips.

DIVERSE KLUSWERKZAAMHEDEN

Wij voeren ook klussen uit die gerelateerd zijn aan daken, denk dan aan alles wat er bij een lekkage of nieuw dak komt kijken, alle aanverwante klussen nemen wij ook aan en voeren we graag voor u uit. Informeer naar de mogelijkheden en de bijbehorende prijzen.

WhatsApp chat