Financiering

Kunt u het niet in 1x betalen?

FINANCIERING

Ook uw dak kunt u financieren!

Met het

BETER-WONEN-PLAN

van Finance Bizniz kunt u beschikken over de financiële middelen om bijvoorbeeld een nieuwe keuken, serre, badkamer, kozijnen of parketvloer te kopen.

Deskundig advies

OOG VOOR UW PERSOONLIJKE SITUATIE

De lage rente die u betaalt is ook nog eens fiscaal aftrekbaar. Ons deskundig advies is gebaseerd op uw investering, uw privé omstandigheden en de aanwezige mogelijkheden.

Vooraf duidelijk inzicht

RENTE, LOOPTIJD EN MAANDBEDRAG

Er geldt in principe geen limiet zodat de complete aanschafprijs van bijvoorbeeld een keuken (inclusief de eventuele verbouw- of plaatsingskosten) in het Beter-Wonen-Plan kan worden meegenomen. U kunt kiezen uit verschillende looptijden van 5 tot 15 jaar. Bij Finance Bizniz kiest u voor de zekerheid van lage rentepercentages die vast staan gedurende de looptijd.

Woningverbetering

FISCAAL VOORDEEL

Het Beter-Wonen-Plan is speciaal ontwikkeld om alle woningverbeteringszaken fiscaal aftrekbaar te financieren. Op het einde van ieder jaar ontvangt u van ons een opgave van de door u betaalde rente van het Beter-Wonen-Plan. Deze rente is fiscaal aftrekbaar indien de woningverbetering betrekking heeft op uw eigen woning. Voor de berekening van uw fiscale voordeel verwijzen wij u naar uw (belasting) adviseur.

Financiering berekening

Uw dak financieren

Indien u een grote kostenpost niet in eens kunt betalen, dan kunt u een financieringsaanvraag indienen. Indien de kredietverstrekker uw aanvraag goedkeurt kunnen wij aan de slag voor u.

WhatsApp chat